Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /chroot/home/apartman/apartmanok.hu/html/plugins/solidres/experience/components/com_solidres/views/experience/view.html.php on line 91

Sibenik Aquapark

Vir, Horvátország

Šibenik az első ahol Aquapark épült a Dalmátországi régióban. Egy több részből álló vízi paradicsom. - Aqua Rain erőd - Lasy River - Jacuzzi - Gyerek zona

€ 20.00
09:00:00
8 hely maradt

A megadott létszám után az összeget e - táblázat szerint  kell kiszámolni! A hely foglalás során a feltüntetett árat figyelmen kívül kell hagyni!

Aqua Rain erőd:

 Az Aquapark legmagasabb pontja 13,5 méter. Az óriás hordó ami 13,5m magasan helyezkedik el,  pár percenként sok víz zúdul le mindazokra akik az Aqua erőd kaland rajongói.

Lasy River: (lusta folyó)

A folyó sok látogató kedvenc vonzereje. Aki szereti ,hogy a vízben elengedi magát és egy úszógumival tenglődik 200 méter hosszan.Ez egy pihentető és látványos szórakozás.

Jacuzzi:

A kerek medencék kínálják a pezsdítő hatásokat és a masszás fürdőt. Élvezze ki a lehetőség kínálatát, és gondoljon azokra akik dolgoznak pont akkor :) A mélysége :1 méter mély medencében.

Gyerek Zona:

Speciális játéktér a gyermekek számára. Az igazi tombolás, és adrealin kiterjedése itt kijön a gyerekekből. A gyerekek számára a játszótér kínálata: 
sekély úszómedencéket
sprinklereket és csúszdákat,
 amelyeket kisgyermekek számára terveztek és alkalmaztak. Alacsony vízmélysége miatt ( nem tudó úszók részére is ) szűlői felügyelettel teljes a kikapcsolódási pihenés.

Az árak :

Keresés

facebook_page_plugin

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.