Amit meg kell nézni a környéken!

Vir sziget - Vörös zátony

Horvátország egyik legkisebb szigete ahol életszerüen lakják. Köszönhető a gyors fejlődésnek, a turizmusnak, hogy közkedvelt idegenforgalmi turista hely lett.
A TOP 10 – ben benne van sziget.
A sziget érintetlen természeti strandjai, történelmi látnivalói  biztosítanak egy emlékezetes nyaralást. Akár kihívásnak vagy, akár a történelem rabja vagy, vagy csak csupán kíváncsi vagy, egyszerűen csak pihenni és kikapcsolódni szeretnél, a Vir-sziget mindenki számára tartogat valami új élményt.

Vir-szigetre való utazás több mint egy nyaralás, a gazdag horvát gasztronomiában , kultúrában, beleolvadhatsz és megismerheted.  Természeti csodák, (lásd: Vörös szikla) és felejthetetlen történelmi helyek amik emléket szereznek neked. Akár családi utazást, akár szervezett utazás, vagy romantikus kikapcsolódást szeretnél, akkor gyere és nyaralj , pihenj, szórakozz, itt a Vir szigeten.

Vir sziget

Vir sziget 

malac - grillen

Horvátország tengerparti településein igen népszerű,már hagyományként forog a nagyvilágban a malac – csirke – tűzön sütött update :)A szigeten több helyen is előrendelhető, illetve helyszínen kimérve is adják!

Cubana Beach

Mit is mondhatnék !? Ajánlom az itteni tintahalat rántva ,grillesen, és a salátákat! Isteni finoman elkészítik, és nem drága! Ez a foto a Cubana Beach éttermében készült, ami a strand mellett van közvetlen! Tudom  ajánlani ezt a helyet. 

Egy két  jó ötlet ha nem találod fel magad!

Zadar - Supernova

Zadar – Supernova

Biograd Fun Park

Biograd – FunPark

Krka Nemzeti Park

Krka Nemzeti Park ( vízesés)

Zrmanj kirándulás

Zrmanj – kanyon vízitúra

 /A túra csak vízen! Hajóval,jetskivel! A bérlésről a helyszínen lehet érdeklődni!/